Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوانازساری، بهادر مدیر کل ثبت اسناد و املاک مازندران گفت : در سال95 تعداد هزار و 925 شرکت تأسیس و11هزار 404صورتجلسه تغییرات شرکتها ومؤسسات غیرتجاری دراداره ثبت شرکتها ی مازندران ثبت شد.

وی با توجه به رشد دو برابری مؤسسات غیرتجاری در سال 95 افزود : در این مدت ، 11 هزار و 253 آگهی تأسیس و یا تغییرات و 323 اظهار نامه بازرگانی به ثبت رسید و 8 هزار و 694 پلمب دفاتر صورت گرفت که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن 35 درصد رشد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهادر گفت: تا کنون 64 هزار و 548 شرکت در استان به ثبت رسیده است و از فعال بودن شرکت های ثبت شده بی اطلاع هستیم .

مدیر کل ثبت اسناد و املاک مازندران گفت: از مجموع 64 هزار و 548 شرکت ثبت شده در استان 13 هزار و 615 شرکت با مسئولیت محدود ، 26 هزار و 657 شرکت سهامی خاص ، 14 هزار و 852 شرکت تعاونی ، 5 هزار و 691 مؤسسه غیر تجاری و بقیه نیز از نوع سایر شرکتها است.

بهادر گفت: همه ی فرآیندهای تأسیس و یا تغییرات شرکتها و مؤسسات غیر تجاری به صورت مکانیزه و با استفاده از سامانه های الکترونیکی پذیرش ثبت تأسیس و تغییرات ، سامانه استعلام شناسه ملی اشخاص حقوقی به صورت آنلاین و با استفاده از سیستم پیامکی صورت می پذیرد و نیازی به حضور متقاضی نیست.

وی: افزود: پارسال 178 شرکت و مؤسسه در استان منحل شد که 47 شرکت آن از نوع تعاونی بود.

انتهای پیام/آ

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۷۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه سه شنبه در جلسه شورای عالی معادن با اشاره به سهم معدن در تولید ناخالص داخلی اظهار کرد: سهم ما از تولید ناخالص داخلی حدود سه درصد است.

وی با اظهار اینکه اگر با روند کنونی پیش برویم حدود ۲۵ سال دیگر به سهم ۱۰ درصد نخواهیم رسید، افزود: واگذاری معادن باید واقع بینانه صورت گیرد و کشف معدن، بهره برداری و فراوری باید منطقی و دقیق صورت گیرد.

وی گفت: سهم معدن در تولید ناخالص ملی حدود شش درصد است در حالی در کشور ۱۱ هزار واحد معدنی وجود دارد که بزرگترین معادن در دست شرکت‌های دولتی است.

استاندار مازندران یادآور شد: باید طبق اصل ۴۴ قانون اساسی و طبق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بخش دولتی به مردم واگذار شود در حالی که ۹۰ درصد مجوزهای صادره مربوط به شرکت‌های کوچک است.

نوری گفت: ۹۰ درصد برداشت معدنی توسط شرکت‌های خصولتی صورت می‌گیرد از این رو برای حکمرانی شایسته نیازمند آن هستیم که سند مبتنی بر نقشه راه در حوزه معدنی ترسیم کنیم.

وی افزود: بسته‌های سرمایه گذاری، پیوست‌های فرهنگی و زیست محیطی در نقشه راه معادن باید مشخص شود در عین حال باید معادن دوستدار محیط زیست داشته باشیم.

وی بر لزوم مدیریت آلاینده‌های معدنی تاکید و اظهار کرد: از نظر فرهنگی باید نسبت به توانمندی سازی مردم حاشیه معادن اقدام کنیم و زنجیره ارزش معدنی را فعال کنیم.

کد خبر 6099885

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از مازندران
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • تغییرات احتمالی پرسپولیس در صورت غیبت اورونوف
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت